Català

El reconegut músic Pinyu Martí presenta la nova formació “Janio Marti Project” amb el disc ‘Harlem Group Days’, amb el qual vol retre homenatge al primer grup que va tenir Janio Marti, el Harlem Group, i que posteriorment va esdevenir la “Janio Marti Orquestra i Cors” una de les orquestres de més prestgi al país en els anys ’80s i ’90s i també la més contractada durant moltes temporades.

Inici.png

 

El Janio Marti Project és una formació nova que reinterpreta la música de ball amb una nova sonoritat i uns arranjaments molt delicats i elegants, amb tocs jazzístics, de teatre musical, i de cançó d’autor, creant una atmòsfera intimista i alhora ballable. La banda està formada per músics de prestigi i amb una dilatada experiència en el món de la música del país com Marta Valero (veu), Joan Casellas (Guitarra), Jordi Mestres (Contrabaix), Luis Chacón (Percussió), Jorge Varela (Piano), i Pinyu Martí (Direcció Musical, Arranjaments i Bateria).

Banda.png

L’àlbum ‘Harlem Group Days’ recopila una selecció de grans temes clàssics com ‘New York New York’, ‘Volare’, ‘Brasil’ ‘Tico-Tico’ ‘Smoke Gets in your Eyes’ o ‘Chanson d’Amour’ amb una proposta atrevida que recrea sofisticadament l’ambient de les sales de ball.

Contacte: info@janiomarti.com

A %d bloguers els agrada això: